Om os

Tanken om at åbne en butik i midtbyen har været der længe. Før Faour på klostergade havde familien det lille biks, Al-Amir, også kaldt ‘Det hvide hus’ eller ‘faour’ i Gellerup siden start 00’erne, hvor der blev lavet falafel ruller og manakish dagligt til nabolaget. Huset er der stadig i dag men bliver nu brugt som prepper køkken hvor falafel er det primære produkt.

Mustafa Faour begyndte at samarbejde med mad-kooperativet fra Gellerup, Smag á la Gellerup i 2016 hvor han investerede i en gul food truck som han kørte ud til festivaler og arrangementer, under navnet Smag á la Gellerup. Han solgte desuden mad fra foodtrucken til mad–mandag markederne i Gellerup og medvirkede i de korte mad lavningsvideoer som blev uploadet på facebook.

I 2017 besluttede han sig så for at finde en butik i midtbyen, da han mente at midtbyen manglede ægte falafler og aarhusianerne gik glip af alt det gode mad Gellerup havde. Han åbnede så Faour på Klostergade 32, d. 17 januar 2018. Samme år deltog Faour i Falafel VM i Malmø, vandt prisen Kundernes Favorit til Aarhus Street Food Festival og nomineret til Stiftens Byens Bedste Take-Away, samt en masse gode anmeldelser.

I dag er Mustafa Faour en genkendelig navn i det aarhusianske mad branche hvor han stadig arbejder hårdt på at byde nye mennesker på hans ynglingsretter. Butikken har efterhånden en række stamkunder samt nye interesserede som gerne vil lære mere og smage god Aarhus Vest comfort food. Kig forbi klostergade og hils, vi har ægte falafel, gode historier og meget mere!

 

Klostergade 32
8000 Aarhus C